Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars van Nederland, en een selectie van Nederlandse first-class partners in het buitenland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Dutch Properties

AMSTERDAM

Van Breestraat 66 - 1071 ZR
€ 2.750.000 k.k.
foto 1 Van Breestraat

Description

Van Breestraat 66 te AMSTERDAM

Ruim opgezet herenhuis met achtertuin en terras gelegen in een heerlijk rustige woonomgeving in één van de mooiste straten van Amsterdam Oud-Zuid.

Het herenhuis wordt gekenmerkt door een woonkeuken, woonkamer, mooi trappenhuis aan de achterzijde, 5 ruime slaapvertrekken, drie badkamers, zeer ruime kelder met daglicht en stahoogte van 2.25 m, zeer ruim tuin van 40 m² en nieuwe fundering uit 2001.

Het 5 verdiepingen tellende pand is gelegen op loopafstand van het Vondelpark. Dit fijne stadspark, de beroemde winkelstraten zoals de PC Hooftstraat en de Cornelis Schuytstraat en de vele goede restaurants in de directe omgeving, maken deze locatie extra aantrekkelijk.

Met het openbaar vervoer is de woning zeer goed te bereiken, tram- en buslijnen verbinden u met de stad. Het meest nabij gelegen treinstation is Zuid WTC. Ring A10 bereikt u met de auto in 5 tot 10 minuten. Op de openbare weg is voldoende parkeergelegenheid tegen betaling. Op dit moment is er geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning (www.cition.nl).

Indeling:
Begane grond: 66,3 m²
Entree, zeer ruime en brede woon/eetkamer, aan de voorzijde bevindt zich de keuken en aan achterzijde de eetkamer met openslaande deuren naar de tuin.

Souterrain (stahoogte 2,25 m): 50,4 m²
Logeer/werkkamer met badkamer voorzien van een douche, toilet en douche, sauna, berging en wijnkelder.

Eerste verdieping: 73,7 m²
Royale woonkamer voorzien van een houten vloer en erker aan de straatzijde. Op de overloop bevindt zich het toilet met wastafel.

Tweede verdieping: 66,8 m²
Royale werk/slaapkamer aan de voorzijde, aan de achterzijde bevindt zich de masterbedroom met toegang tot het ruime balkon, badkamer met ligbad en dubbele wastafel, inloopkast, en op de overloop een toilet met wastafel.

Derde verdieping: 55,5 m²
Twee ruime slaapkamers, grote badkamer voorzien van een ligbad en dubbele wastafel en bijkeuken met wastafel en aansluiting voor was en droger.

Bijzonderheden:
- Herenhuis gelegen in Oud-Zuid
- Achtertuin 40 m²
- G.O. wonen 313 m²
- Bouwjaar 1902
- Eigen grond
- funderingsherstel (2001)
- Geen monument
- Parkeren via vergunningstelsel, op dit moment geen wachttijd
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

features

Transfer of ownership
price
€ 2.750.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Herenhuis
Building type
tussenwoning
Construction period
1902
Specific
N/A
Roof Type
Surface Areas And Volume
Living area
313 m2
Other indoor space
m2
Exterior space attached to the building
19 m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
1132 m3
Plot size
120 m2
Contactpersoon

Sander Bovenkerk profile image

Sander Bovenkerk
Real estate agent

+31 6 55 74 61 72
bovenkerk@heerenmakelaars.nl

Heeren makelaars

Stadionweg 75
1077 SE Amsterdam


+31 20 470 22 55


info@heerenmakelaars.nl

Download brochure
Download
For any further questions please contact us