Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars van Nederland, en een selectie van Nederlandse first-class partners in het buitenland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

AMSTERDAM

Nicolaas Maesstraat 112 3 - 1071 RG
€ 750.000 k.k.
foto 1 Nicolaas Maesstraat

Contact person


Peter Beerents profile image

Peter Beerents
Brokerage Managing Partner

+31 (0)20 210 1110
info@baerz.com

Description

Nicolaas Maesstraat 112-3, 1071RG Amsterdam
Op een prachtige plek in Amsterdam Oud-Zuid bieden wij dit verzorgde appartement van ca. 98m² op één laag aan. Het appartement beschikt nu over een ruime slaapkamer maar is eenvoudig om te bouwen naar een appartement met twee slaapkamers.

Ligging:
Gelegen op een van de meest charmante plekken in Oud Zuid. De gezellige buurt kent vele winkels en restaurants. Het Concertgebouw, Rijksmuseum en het van Goghmuseum op het Museumplein bevinden zich evenals het Vondelpark op steenworp afstand. Een parkeervergunning is zonder wachttijd te verkrijgen en er is veel parkeerruimte voor de deur. Met de auto zit u binnen enkele minuten op de ring. In de directe omgeving van het appartement bevinden zich diverse bus- en tramhaltes met snelle verbindingen naar treinstation Zuid-WTC en luchthaven Schiphol.

Indeling:
Derde verdieping
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. De riante woonkamer met een diepte van ruim 12 meter loopt van de voor- naar de achterzijde. Door de plafondhoogte van 3.21m is de woonkamer bijzonder licht. De half open keuken is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, stoomoven, combi-oven en koelkast met vriesvak. Aan de achterzijde is er toegang tot het balkon op het noordwesten waar u heerlijk kunt genieten van de namiddag/avondzon. Vanaf het balkon heeft u een vrij uitzicht over de tennisbaan die achter het pand is gelegen. De badkamer is tevens aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Separaat toilet bereikbaar vanaf de hal. De ruime slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een grote inbouwkast.

Nicolaas Maes:
Schilder (1632-1693), schilderde historiestukken en portretten. Hij was een leerling van Rembrandt. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 98m² (NEN2580)
- Balkon van ca. 5m² op het noordwesten (einde middag/avondzon)
- Tweede (en evt. derde) slaapkamer zijn eenvoudig te creëren
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
- VVE zal na wijziging splitsing bestaan uit 4 leden
- Voorbehoud wijziging splitsing
- Maandelijkse bijdrage bedraagt €129,-
- Voorkeur oplevering per 8 oktober 2020, in overleg kan hiervan afgeweken worden
- Parkeren volgens het vergunningsstelsel, op dit moment geen wachtlijst

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Contact person

Peter Beerents profile image Peter Beerents
Brokerage Managing Partner
Sander Bovenkerk profile image Sander Bovenkerk
Real estate agent
info@baerz.com

features

Transfer of ownership
price
€ 750.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Acceptance
per datum
Reference
Construction
Kind of house
tussenverdieping
Building type
Construction period
1910
Specific
N/A
Roof Type
samengesteld dak
Surface Areas And Volume
Living area
98 m2
Other indoor space
Exterior space attached to the building
5 m2
External storage space
Volume in cubic meters
370 m3
Plot size
Download brochure
Contact us

Baerz & Co BV

Oud Over 119
3632 VC Loenen aan de Vecht


+31 20 210 1110


info@baerz.com

VIDEOS

Video Nicolaas Maesstraat 112 3
Video Nicolaas Maesstraat 112 3

PHOTOS