Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars van Nederland, en een selectie van Nederlandse first-class partners in het buitenland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

BREDA

Asterdse Sluis 1 - 4823 GL
€ 1.125.000 k.k.
foto 1 Asterdse Sluis

Contactpersoon


Sander Bovenkerk profile image

Sander Bovenkerk
Real estate agent

+31 6 55 74 61 72
bovenkerk@heerenmakelaars.nl

Description

Op schitterende locatie aan de rand van de bebouwde kom van Breda en tegen de Asterdplas gelegen zeer ruime villa met dubbele inpandige garage, oprit met parkeermogelijkheden voor meerdere auto’s op eigen terrein en een aangelegde en omrasterde tuin rondom. Dit fraaie object is rustig gelegen in een villapark aan de openbare weg met een beperkte verkeersintensiteit. Deze villa werd onder architectuur gebouwd met hoogwaardige materialen en kent een luxe afwerkingsniveau. De woonwijk kent veel groen rust en privacy en is gesitueerd naast een natuurgebied de Asterdplas en het Haagse Beemdenbos. De rivier ‘De Mark’ met het fietspontje naar Terheijden grenzen eveneens aan deze woonwijk. Winkelcentra, het NS-station, scholen, diverse sportfaciliteiten en uitvalswegen als ook het bruisende stadshart van Breda zijn goed en snel bereikbaar.

INDELING
BEGANE GROND
HAL/ENTREE
Overkapte entree in ruime hal met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast (13 groepen en 4 aardlekschakelaars, gas- en watermeter), garderobekast onder de trap en een stalen pui met glas en dubbele deuren
naar de woonkamer.

TOILET
Moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

WOONKAMER
Ruime woonkamer met serre in L-vorm ca 8.90x5.35m en 2.60x3.90m (totaal ca 60m2) met 2x dubbele deuren naar de achtertuin, brede doorkijk gashaard en halfopen verbinding naar de woonkeuken.

WOONKEUKEN
Woonkeuken ca 5.35x6.35m (ca 35m2) met luxe handgemaakte inrichting bestaande uit een groot kook-/spoeleiland voorzien van rvs-blad, spoelbak met mengkraan en quooker, Bora inductiekookveld met kookveldafzuiging, kastenwand met grote koelkast, 7-laden vriezer, koffieautomaat, stoomoven en kastruimte. Voorts de voornoemde doorkijk gashaard. Vanuit de keuken via dubbele deuren naar n toegang tot de achtertuin.

TV-KAMER
T.v.-kamer aan de voorzijde ca 3.20x5.10m, te bereiken vanuit de garage en de woonkeuken.

WERKKAMER
Werkkamer aan de voorzijde ca 3.20x5.60m te bereiken via de hal.

GARAGE
Inpandige garage ca 5.80x5.10/6.30m met gootsteen, stapdeur naar de tuin, de woonkeuken en via dubbele houten deuren is de garage bereikbaar vanaf de oprit.

EERSTE VERDIEPING
OVERLOOP
Overloop met kast waarin de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur alsmede een kast waarin de c.v.-installatie en WTW-unit. Vanaf de overloop via vlizotrap toegang tot bergzolder.

SLAAPKAMER I
Luxe hoofdslaapkamer aan de achterzijde ca 3.95x4.70m met eigen inloopkast ca 1.80x1.95 en eigen badkamer ca 2.90x3.35m (vloermaat = 4.45m) met luxe design inrichting bestaande uit een vrijstaand ligbad, een badkamermeubel met 2 waskommen en spiegel, wandcloset, vloerverwarming en een inloopdouche met hardglazen scherm, regendouche, handdouche alsmede een Sunshower (UV- en Infraroodlicht). Kranenwerk van Kludi.

SLAAPKAMER II
Zij-slaapkamer ca 3.35x3.70/3.00m met dakkapel.

SLAAPKAMER III
Slaapkamer aan de voorzijde 2.90x4.25m.

SLAAPKAMER IV
Zeer ruime zij-slaapkamer ca 5.60x6.15m (vloermaat= 7.50m). De mogelijkheid bestaat om van deze kamer 2 slaapkamers te maken.

BADKAMER
Luxe 2e badkamer ca 2.10x1.80m (vloermaat=2.40m) met inloopdouche, badkamermeubel met waskom en wandcloset. Kranenwerk van Kludi.

ZOLDERVERDIEPING
Via vlizotrap toegang tot bergzolder van ca 25m² (vanaf hoogte 1.50m)

TUIN
De rond de woning gelegen tuin is voorzien van een gazen afrastering. De hoofdtuin van ca 20x27m is gesitueerd op het zuidwesten en is aangelegd met een gazon, borders en terrassen, waarbij in een van de terrassen een Jacuzzi verdiept is aangelegd. Aan de achterzijde grenst de tuin aan een waterloop.

PARKEERPLAATS
Aan de voorzijde bevindt zich een oprit en parkeerplaats voor meerdere auto’s.

WAT U VERDER NOG MOET WETEN:
• De begane grond is geheel voorzien van een gietvloer met vloerverwarming.
• De Jacuzzi in de tuin blijft achter.
• De woning is royaal voorzien van inbouwverlichting.

Contactpersoon


Sander Bovenkerk profile image

Sander Bovenkerk
Real estate agent

+31 6 55 74 61 72
bovenkerk@heerenmakelaars.nl

features

Transfer of ownership
price
€ 1.125.000 k.k.
Status
beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Villa
Building type
vrijstaande woning
Construction period
2016
Specific
N/A
Roof Type
Surface Areas And Volume
Living area
268 m2
Other indoor space
59 m2
Exterior space attached to the building
3 m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
1210 m3
Plot size
1075 m2
Download brochure
Contact us

Heeren makelaars

Stadionweg 75
1077 SE Amsterdam


+31 (0)20 470 22 55


info@heerenmakelaars.nl

VIDEOS

Video Asterdse Sluis 1

PHOTOS